Beställning av Specialmall

Är du i behov av en specialtillverkad mall, din logo på en mall, en modifierad mall eller någon annan mall som inte finns tillgänglig för nedladdning? Jag skapar mallar, främst i pdf format, utifrån önskemål. Pris fr. 50 kr. Du betalar tryggt och bekvämt med PayPal konto eller VISA/Mastercard och laddar därefter ner ditt beställda dokument.

Är du intresserad av ett prisförslag eller vill beställa en mall, fyll i formuläret nedan beskriv utförligt ditt önskemål om mallens innehåll och klicka på Skicka. Har du önskemål om utformning av en specialmall kan du bifoga utkast som fil i formuläret längst ner på sidan.

Exempel på några beställda mallar

  • Faktureringsunderlag, modifierad
  • Hyreskontrakt semesterbostad, modifierad
  • Hyreskontrakt för lokal
  • Lönerapport för rapportering via e-post
  • Lönespecifikation som hämtar in uppgifter från inskickad lönerapport
  • Uppsägning av personal
  • Anställningsbevis på engelska
  • Ansökan att bli kund med digital signering
  • Reklamationsblankett för retur av varor

Vad är en specialmall?

Ibland är man i behov av en speciellt utformad mall eller en mall som inte finns för nedladdning eller köp. Då kan vi hjälpa till med att skapa en mall utifrån dina önskemål. Detta kan ske på två olika sätt.

Alternativ 1 – Ändring av en befintlig mall
Med detta menas att du vill ha en mall som redan finns för nedladdning, men att du vill göra några småkorrigeringar på den.
Exempelvis om du vill lägga till en extra köpare eller göra någon ändring i en text i grundmallen. (Text som inte går att ändra själv). Det kan även vara så att den version du vill ha inte existerar.
Att beställa en annan version av en mall kostar inget extra. En utökad version kostar mellan 50-75 kr och en fullversion kostar mellan 100-150 kr. (Avvikelser kan förekomma).

Att beställa en ändring av en befintlig mall kostar 50 kr i startkostnad. Då ingår ändring av ett stycke (rubrik i grå fält) eller tillägg av någon funktion (exempelvis Lock&Email). Därefter kostar det 25 kr per stycke du vill ändra. Du anger själv vad som ska ändras och vad som ska läggas till.
Exempelvis: ”Stycke tillträde: Text ’ersättningsgill skada som inte överstiger 10%’ ändras till ’skada på fastigheten som inte överstiger 15%’ samt lägg till en tredje säljare”. Detta skulle då kosta Mallkostnaden + 50 kr + 25 kr.

Alternativ 2 – Beställning av ny mall
Detta alternativ lämpar sig bäst för dig som vill göra många ändringar av en befintlig mall eller behöver en mall som inte finns för nedladdning.
Dessa mallar levereras alltid i fullversion om annat ej anges vid beställningen och priset varierar i snitt mellan 300-500 kr.
Du kan antingen bifoga en mall eller ett utkast på hur du tänkt dig att innehållet i mallen ska vara eller så utförligt som möjligt beskriva syftet med mallen och vilket innehåll du tänkt dig.

Alternativ 3 – Beställning av mall med egen logo
Här kan du enkelt skicka in din logo och ange på vilken/vilka mallar du vill ha den på. Logon placeras som standard i övre vänstra hörnet med mått 550 x 155 pixlar (ca 70 mm x 20 mm). Lägsta måttet på din logo tillämpas.  (Ex. är den 90 x 20 mm så kommer höjden att minskas så att logon inte blir längre än 70 mm) Klicka på bilden till höger för exempel. Har du önskemål om annan placering eller storlek, ange det i kommentarsfältet. Tänk på att kvalitén på logon aldrig kan bli bättre än den du skickar in. Så skicka helst in en högupplöst pdf, png eller eps.

Några dagar efter att du skickat in din logo får du ett e-postmeddelande med en beställningslänk. När du betalat för din mall, vilket görs via PayPal, får du ett nytt e-postmeddelande med en nedladdningslänk.
Du betalar endast 50 kr extra för att få din logo på mallen! (Mallkostnad + 50 kr. Pris per mall. Ange om du vill ha Utökad version eller Fullversion på mallen!)

När du beställt en mall

Oavsett om du beställt en ny mall eller ändring av en mall, så får du alltid ett utkast på mallen så du har möjlighet att göra korrigeringar om du inte är helt nöjd. När du godkänt utkastet får du därefter ett lösenord för att komma åt din mall och kunna lägga den i varukorgen. Lösenordet är giltigt i 7 dagar. Därefter slutför du köpet på samma sätt som med de mallar som finns tillgängliga på sidan.

Du har inget köptvång på den mallen du beställt och har rätt att ångra din beställning ända tills att du slutfört köpet (betalat). Därefter kan du ej längre ångra din beställning, så var noggrann när du kontrollerar utkastet!

Vi förbehåller oss alltid äganderätten till samtliga mallar och har således även rätt att lägga ut din beställda mall, i delar eller i sin helhet, till försäljning eller nedladdning. Därav det låga priset när du specialbeställer en mall! Eventuell specifikt innehåll som enbart berör Dig (exempelvis logo, adresser, namn etc.), kommer självklart ej att användas i en offentlig mall.


Namn (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Vad gäller ditt ärende?
 Beställning av mall med logo Beställning av specialmall Annat

Programvara
 Adobe Reader Adobe Acrobat Visma/SPCS

Välj och ladda upp din fil här (ex. utkast eller logo)

Ditt meddelande

captcha

Ange koden du ser ovan i fältet nedan